-
0
- SULTNE GUTTER
- Høst
-
Alt til bordet
-
Baby & barn
-
Hjem & bad
- Scallop
- Gavetips
- Made to order
-
Merker
- Nyheter
- Salg
Se alle produkter
Handlekurven er tomUsikker på hvor du skal starte
Se våre nyheter
Se alle produkter
-
Hjem & bad
Se alle produkter
-
Baby & barn
Grapefruit Brûlée
BREAKFAST CLUB
Vi elsker å gjøre litt ekstra ut av frokosten i helger eller til en spesiell anledning. Denne måten å servere grapefrukt på er litt dekadent, men samtidig veldig enkel.
Grapefruit Brûlée (Karamellisert grapefrukt)
-
Du trenger:
Grapefrukt (1/2 per person)
Sukker
Evt. mynte
-
Del grapefrukten i to på midten og skjær rundt langs kanten av fruktkjøttet. Skjær gjerne av en liten bit under hver halvdel uten å skjære helt inn til fruktkjøttet (da står den mye stødigere når den serveres).
Tørk snittflaten lett med litt kjøkkenpapir for å få bort litt av fruktjuicen.
Dryss ca 1 ts sukker på hver halvdel.
Legg over i en ildfast form eller stekebrett.
Stek i ovnen med grillfunksjon i ca 5-8 min til den er gylden. Steketiden vil variere ut i fra ovnen din, følg nøye med underveis.
La avkjøles.
Dryss over finkuttet mynte og server mens frukten fortsatt er lun.
God frokost 🍊
Hjemmelaget Granola
BREAKFAST CLUB
Overrask noen du har kjær med en deilig frokost på sengen. Du kan for eksempel servere youghurt med hjemelaget granola. Rekker du ikke frokost på sengen smaker heldigvis granolaen like godt ved kjøkkenbordet 💛
-
Du trenger:
5 dl store havregryn (eller en blanding av forskjellige gryn)
1 dl gresskarkjerner
1 dl hakkede hasselnøtter
1 ss kanel
1 dl eplejuice
2 ss honning
2 ss kokosolje eller nøytral olje
-
Varm eplejuice i en liten kjele, tilsett honning og olje la den løse seg opp. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør inn det flytende og bland alt godt sammen.
Bre blandingen utover et stekebrett, stek midt i ovnen i ca. 1 time på 140 grader. For en jevnt stekt granola er det lurt å vende litt i den hvert 10-15 minutt.
La blandingen avkjøles helt på stekebrettet.
Oppbevares i et tett glass. Den holder seg i mange uker, så lenge den oppbevares tørt.
-
Vi liker å servere granolaen med yoghurt og sesongens frukt eller bær.
God frokost 🫖