Moon Living
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om MoonLiving.no

 

Velkommen til MoonLiving.no - en konsept butikk med de fineste tingene vi vet til hele familien!

Her finner du nøye utvalgte produkter til barn og voksne, samt lintøy til hjemmet som sengetøy, håndklær og tøyservietter. Vi ønsker å være noe mer enn bare en nettbutikk og håper du finner inspirasjon når du tar turen inn på siden vår.

Produktene du finner i nettbutikken er resultat av mange års leting etter de beste leverandørene og vi er stolte over å kunne tilby mange unike ting du ikke finner andre steder. I tillegg til etablerte og nye merker vil du finne produkter fra vårt eget merke “Moon Oslo”. Felles for alt du finner på MoonLiving.no er vårt ønske om at du skal få et varig forhold til tingene du omgir deg med. At det er brukt materialer i høy kvalitet med et tidløst design som varer. Fine og gode ting går gjerne i arv og det er bra for både miljøet og lommeboken!

Vi til byr også muligheten til å personalisere våre håndplukkende produkter med navn, monogram eller initialer. Å få (eller gi) en gave som er personalisert, mener vi, er den ultimate gaven. Perfekt som dåpsgave, fødselsgave eller julegave til baby og barn eller hvorfor ikke hele familien i matchende morgenkåper? Dekk festbordet med servietter med navn og gi bordet ett særpreg gjestene sent vil glemme. Du finner mer om vår monogramservice her.

Moon Living eies og drives av Cathrine og Maren. Vi er begge mammaer og har stor interesse for fine ting til hjemmet, oss selv og selvfølgelig våre søte små :)

xx

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke